fbpx

Stap kosteloos over op Mailplanner

Mensen die gebruik maken van e-mailmarketing sturen dagelijks, wekelijks of maandelijks hun e-mails. Maar verbeter je deze e-mails nog steeds? Krijg je voldoende informatie van je e-mailmarketing provider om daadwerkelijk aanpassingen te doen die werken?

Los van het feit dat mailplanner de hoogste delivery status kent (lees 99% van je e-mails komt aan bij je lezers!), is mailplanner ook betrokken bij het resultaat van hun gebruikers. Door wekelijks artikelen te schrijven, e-books te maken en videocursussen uit te brengen duwen we onze gebruikers naar maximale resultaten.

Overstappen op Mailplanner zonder zorgen

Wil je overstappen op Mailplanner? Mooi! Wij zijn je dankbaar voor het vertrouwen en ontzorgen je van A tot Z in de overstap.

✅ Wij importeren Gratis alle contacten vanuit je huidige e-mailmarketing software.
✅ Je krijgt direct toegang tot al onze videocursussen en e-books.
✅ En je ontvangt iedere maand een e-mail met onze nieuw uitgekomen waardevolle video’s en e-books.
✅ Je krijgt snelle en Nederlandstalige ondersteuning.
✅ En de eerste 3 maanden van je jaarabonnement krijg je van ons!

Het overzetten van je Funnels

funnel-in-mailplanner

Wanneer je nu al gebruik maakt van e-mailfunnels dan wil je deze wellicht ook terug zien in je mailplanneraccount. Ook dat is geen probleem. In veel gevallen kunnen wij deze direct (kosteloos) voor je overhalen. Zeker als je bij ActiveCampaign (of een partner) zit is het overzetten van je funnels een kleine moeite. In andere gevallen kost dit soms wat meer tijd. De funnel moet dan opnieuw ingericht/ gebouwd worden. Maar ook dan kunnen wij je hierbij helpen. Heb je hier vragen over? Neem dan gerust even contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Betrouwbare partner

Mailplanner is officieel partner van ActiveCampaign. Met de ondersteuning en systemen van ActiveCampaign kunnen wij de meest betrouwbare software en een veilige samenwerking garanderen.

Het grote voordeel aan een Nederlandse partner van ActiveCampaign is dat de ondersteuning in het Nederlands is. Dit is wel zo handig als je tegen een probleem of vragen aanloopt, omdat we elkaar direct goed begrijpen en naar de oplossing kunnen werken.

Klaar om over te stappen naar een E-mailmarketing provider die je helpt te groeien?

Scroll naar top