fbpx

Sales CRM met Automatiseringen

Volg je leads in een CRM systeem in plaats van in je hoofd

Een sales CRM met automatiseringen zorgt ervoor dat er geen taken op een bureau blijven liggen. Automatiseer leadprioritering en contactbeheer, zodat iedereen kan doen waar het echt om draait. Tijd hebben om te verkopen.

crm

Hoe kan het automatiseren van sales ervoor zorgen dat je meer kunt verkopen in minder tijd?

We kennen het eigenlijk allemaal wel. Dagelijks zijn er handmatige taken die gedaan moeten worden die eigenlijk teveel tijd in beslag nemen. Anderzijds gaat er ook weleens een lead verloren, gewoonweg omdat deze vergeten wordt of er een mail is kwijtgeraakt. Met een CRM met verkoopautomatisering kun je zorgen dat heel het verkoopproces soepel verloopt en er geen belangrijke leads verloren gaan.

Test MailPlanner gratis uit

14 dagen gratis proberen. Inclusief 14 daagse training.

Nooit meer e-mails doorspeuren, visitekaartjes opzoeken en onhandige CRM systemen

Heb je behoefte om al jouw potentiële klanten in een centrale platform te beheren? Wil je dat contacten automatisch geüpdatet worden en de totale geschiedenis van een contact bekijken sinds hij/zij op jouw lijst terecht is gekomen? Profiteer van onze CRM met een overzicht waar je alles in kunt vinden.

CRM Mailplanner

Zorg dat er nooit meer een verkoop verloren gaat doordat er iets over het hoofd wordt gezien

Wanneer je jouw complete verkoopproces in een systeem kan zetten en dit vervolgens in één oogopslag kunt bekijken, dan weet je zeker dat jouw sales team de stappen zal doorlopen die nodig zijn om de sale binnen te halen.

Track iedere interactie met een klant en ga direct verder waar jij of een collega is gebleven. Je toekomstige klanten zullen het waarderen dat alles zo soepel verloopt en niet alles dubbel gezegd of gedaan moet worden.

Activiteiten CRM
leads

Weet op welke leads jij je op dit moment het best kunt focussen en welke even kunnen wachten

Weet jij nu op dit moment welke leads de hoogste prioriteit hebben? Welke lead de grootste kans van slagen heeft om een echte klant te worden bij jouw bedrijf? Met behulp van ons lead scoring systeem en segmentatie opties, kun je eerder ontdekken wie jouw beste leads zijn en waar jij en jouw team zich het best op kunnen focussen.

 

Werk waar je maar wilt en gebruik je favoriete e-mail provider

Wij snappen heel goed dat je graag wilt blijven werken met de tools waar je nu al mee werkt. Je kunt daarom een connectie maken met Gmail, Outlook of ieder andere e-mail provider. Je kunt gebruik maken van de ActiveCampaign Chrome extensie om contacten te beheren vanaf iedere pagina en deals te creëren vanuit je Gmail account.

email

Haal verkopen binnen wanneer je maar wilt met Deals CRM voor iOS

Bekijk contactinformatie, creëer en beheer taken, pleeg telefoontjes en update deals vanaf iedere locatie waar je maar zou willen zijn om deals te sluiten. Alle informatie die je nodig hebt kun je altijd in jouw broekzak hebben dankzij de ActiveCampaign iOS app.

iphone-desktop

Test MailPlanner gratis uit

14 dagen gratis proberen. Inclusief 14 daagse training.

Scroll naar top