fbpx

Schrijf e-mails die zorgen voor meer inkomsten met de juiste software

Mailplanner geeft je de e-mail marketing tools die je nodig hebt om meer klanten binnen te halen

Probeer Mailplanner 14 dagen uit (inclusief gratis videotraining t.w.v. €250,-) en maak van je e-mailmarketing strategie een succes!

maikel-wijzen-beneden

14-daagse proefaccount

De ultieme e-mail marketing software

Geen betaalgegevens nodig en je zit nergens aan vast.

Ik krijg 14 dagen gratis toegang tot Mailplanner

Ontdek gratis in 14 dagen hoe Mailplanner werkt en jouw business verder kan helpen met meer inkomsten. In je proefaccount krijg je ruimte voor 100 contacten en je kunt alvast 100 mails versturen.

Tijdelijke actie in oktober: Gratis 14-daagse videotraining (t.w.v. €250,-) bij je proefaccount.

Dit is wat wij bieden:

  • Proefaccount (14 dagen) met 100 contacten / 100 mails
  • Nederlandse software en ondersteuning
  • Automatische mailseries
  • Mailings sturen wanneer je maar wil
  • Tekst en template e-mails
  • Mogelijkheid om mails naar specifieke doelgroepen te sturen
john-linksboven-3
john-wijzen-bovn

Waarom zou je voor Mailplanner gaan?

E-mail marketing software is er in overvloed. Waarom zou je dan specifiek voor Mailplanner gaan?

Ondernemers die hun plannen voor de toekomst goed op een rijtje hebben staan en een visie hebben waar ze willen komen, die investeren in de juiste software.

Voor veel partijen is e-mail marketing een onderdeel van de marketing, alleen iedereen heeft weer een ander doel. Zo heb je veel ondernemers die starten en voor e-mail marketing software gaan als bijvoorbeeld Mailchimp, omdat je gratis kunt starten. Het is een prima programma, maar als je complexe funnels wilt bouwen en het overzicht wilt bewaren raak je al snel de weg kwijt.

Wanneer je direct goed wilt starten met e-mailmarketing software die bij jouw visie en doel passen omdat je serieus bent met jouw business, dan komt Mailplanner om de hoek kijken. We zorgen dat het overzicht altijd bewaard blijft en zijn daarnaast ook lekker Nederlands.

Je hoeft ons niet te geloven. Probeer Mailplanner 14 dagen uit en ervaar het zelf. Hieronder een aantal redenen waarom je voor Mailplanner kunt gaan.

Waar bij veel e-mailmarketing providers de software in het Engels is, is het bij ons volledig in het Nederlands. De ondersteuning die wij bieden is dit uiteraard ook. Wel zo prettig.

Een mailadres is bij ons 1 contact. Het maakt niet uit op hoeveel lijsten dit e-mailadres staat.

Wil je jouw doelgroepen goed uit elkaar kunnen houden? Bij MailPlanner kun je Tags gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat als iemand een automatische mailserie heeft gevolgd dit contact een extra tag krijgt of als er op een specifieke link is geklikt. Hierdoor kun je jouw contacten altijd goed segmenteren en de juiste mails sturen.

Je mailinglijst koppelen aan andere tools? Mailplanner kan via de ActiveCampaign API aan meer dan 1000 tools gekoppeld worden. Het maakt dus niet uit of je een WooCommerce webshop hebt, een plugin voor opt-in formulieren of iets heel anders. De kans is ontzettend groot dat het te koppelen is aan Mailplanner.

Je kunt automatische mailseries maken om jouw omzet te verhogen. Automatische mailseries worden nog steeds te weinig gebruikt. Bij ons kun je automatiseringen maken en dankzij onze interface het overzicht bewaren. Je zal altijd snappen hoe je funnel werkt.

Veelgestelde Vragen

Is Mailplanner voor alle type bedrijven?

Ja, mailings zijn voor iedere business bruikbaar. Het maakt niet uit of je een online business hebt of dat je natuursteen vloeren verkoopt. Wanneer je klanten wilt omzetten via (automatische) mails, dan past Mailplanner perfect bij jou.

Wat als ik nog geen mailinglijst heb?

Om te starten heb je nog geen mailinglijst nodig (mag uiteraard wel). Vanaf de eerste persoon die op je mailinglijst komt kun je al geld verdienen.

Het is dus zaak om mensen op je e-maillijst te krijgen en het begin is een mailinglijst. Je bent dus op de goede weg.

Moet ik heel technisch zijn om Mailplanner te gebruiken?

Nee, dit is zeker niet nodig. We hebben de software zo overzichtelijk mogelijk gehouden, zodat iedereen precies kan volgens wat hij/zij doet of in het verleden gedaan heeft.

Zit ik ergens aan vast met een proefaccount?

Nee, wij willen niet op een smerige manier zaken doen. Wanneer jij een proefaccount bij ons aanvraagt, zit je nergens aan vast. Wij zullen nooit om betaalgegevens vragen bij je aanmelding voor een proefaccount.

Het enige wat wij vragen is welke naam je wilt hebben voor je account, je naam en je e-mailadres. Het e-mailadres hebben we nodig om je de inloggegevens te sturen.

Krijg ik direct toegang tot mijn proefaccount?

Nadat je het formulier hebt ingevuld met jouw gegevens, zullen wij ervoor zorgen dat je proefaccount binnen 24 uur (vaak al binnen een uur) gereed staat.

Kan ik heel de software uittesten met een proefaccount?

Jazeker, je kunt alles uittesten met je proefaccount van 14 dagen. In de 14-daagse cursus focussen wij ons wel op het Lite-pakket. Dit is het pakket waar de meeste mensen zullen instappen. Je kunt echter altijd verder kijken en alle opties ontdekken.

Wat als mijn proefaccount afgelopen is?

Wanneer de dagen van je proefaccount op zijn heb je twee opties. Je neemt een betaald account, vanaf €9,- per maand bij betaling voor een jaar of bij maandelijkse betaling vanaf €15 -. Vervolgens ga je voor omzetverhoging via mailings en verder bij waar je gebleven was. Wij zorgen ervoor dat alles wat je hebt gedaan bewaard blijft en wordt meegenomen in je betaalde account. Bekijk hier alle prijzen.

De andere optie is dat je niks doet en stopt. Wij hebben dan gefaald om te laten inzien dat mailings de omzet van je business kunnen verhogen.

Ik ben overtuigd! Hoe kan ik omschakelen naar een betaald account?

We vinden het super tof om te horen dat Mailplanner bij jouw business past. Je kunt omschakelen naar een betaald account via deze pagina.

Scroll naar top