fbpx

Je hebt het maximaal aantal contacten dat je e-mail marketing plan toestaat.

Heb jij de volgende waarschuwingsmelding ontvangen in jouw Mailplanner account? 

Maximaal aantal contacten bereikt in Mailplanner

Dit houdt in dat je het maximaal aantal contacten hebt bereikt. Om deze melding op te lossen en meer contacten te kunnen toevoegen aan jouw account, kun je jouw account upgraden naar een hoger abonnement. 

Hoe kan ik mijn account upgraden?

Om je account te upgraden ga je naar het abonnementenbeheer gedeelte van Mailplanner. Je kunt hierop inloggen via de volgende pagina: https://mailplanner.nl/inloggen/

Eenmaal op de pagina aangekomen kun je aan de rechterzijde inloggen op je account om je abonnement te beheren. 

Inloggen abonnementenbeheer

Let op: De inloggegevens zijn anders dan voor je Mailplanner Software account. Je hebt de inloggegevens van ons via mail ontvangen toen je een bestelling hebt geplaatst. De gebruikersnaam is in ieder geval je e-mailadres. Mocht je het wachtwoord niet meer kunnen vinden, dan kun je altijd op “vergeten” klikken om je wachtwoord te resetten.

Zodra je bent ingelogd in je account kun je op de knop “Abonnement” klikken. 

Mijn account - Abonnementen

Je krijgt nu een overzicht van je abonnementen te zien zoals hierboven. Klik op “Bekijk” om je abonnement te beheren.

Je komt nu op een pagina waar je op “Abonnement wijzigen” kunt klikken om je abonnement te upgraden.

Abonnement overzicht met wijzigingsmogelijkheden

Zodra je hierop geklikt hebt is het een kwestie van je gewenste abonnement kiezen. Je kunt het pakket, aantal contacten en of je per maand of jaar wilt betalen aanpassen vanuit een simpel overzicht.

Mailplanner abonnement wijzigen

Klik op “Nu abonneren” om door te gaan met het wijzigen van je abonnement. Je komt nu op de winkelmandpagina terecht waar je kunt controleren of alles goed is. Klik op deze pagina op “Doorgaan naar afrekenen” om je abonnementswijziging door te zetten.

Mailplanner abonnement upgrade

Tot slot kom je op de afrekenpagina terecht waar je jouw abonnementswijziging kunt voltooien. Vul je gegevens in als deze nog niet automatisch zijn ingevuld (wat meestal het geval is) en klik op “Nu abonneren”.

Mailplanner abonnementswijziging voltooien

Bij een upgrade van het aantal contacten zal je een bedrag moeten betalen voor de rest van de periode dat je abonnement loopt. Daarna betaal je altijd direct het totale bedrag per maand/jaar.

Scroll naar top