fbpx

Gesprekken met Klanten

Contacteer je klanten waar en wanneer het nodig is

Je doelgroep zal niet heel de dag alleen maar de inbox in de gaten houden. Wanneer jij ervoor zorgt dat je ook op andere manieren te bereiken bent, lig je alweer een stapje voor op je concurrenten.

Gesprekken met klanten

Gesprek tools die je helpen om een betere verbinding te krijgen met je klanten

Jouw klanten zijn overal. Het is dan ook helemaal geen gek idee om je klanten op verschillende manieren te proberen te bereiken. Bij ons heb je de mogelijkheid om een connectie te maken met je klanten via E-mail marketing, SMS marketing, Facebook aangepaste doelgroepen en website berichten. Het maakt dus niet uit waar jouw klanten zich bevinden. Je kunt je klanten altijd bereiken.

E-mailmarketing

Verstuur persoonlijke e-mails die op ieder apparaat gelezen kunnen worden.

SMS Marketing

Verstuur persoonlijke SMS-berichten met een gigantisch hoge open-rate.

FB Doelgroep

Automatiseer taken gebaseerd op Facebook informatie van je klanten.

Website Gesprek

Verhoog de call to action op je website door via je website te chatten/berichten.

Test MailPlanner gratis uit

14 dagen gratis proberen. Inclusief 14 daagse training.

E-mailMarketing

Met e-mailmarketing kun je al jouw klanten bereiken of specifieke klanten berichten. Het helpt je om op een eenvoudige manieren contact te houden met je klanten en je kunt taken volledig automatiseren, waardoor je zelf tijd hebt voor andere dingen die nog meer geld kunnen genereren.

templates-desktop
sms-marketing

SMS Marketing

In diverse situaties is het handig om mensen direct te bereiken. Met SMS Marketing komt je bericht direct in de broekzak van je klant, waardoor het ontzettend goed gelezen wordt. Je kunt tekst herinneringen inplannen, notificaties versturen en je SMS Marketing automatiseren.

Facebook Doelgroep

Laat potentiële klanten direct de juiste Facebook advertenties zien. Gebruik informatie om automatisch advertenties te laten zien na een website bezoek, formulier inzending, interesse in een product en andere informatie die je hebt weten te verzamelen.

fb-doelgroep
Bericht en chat contact

Website Gesprek

Bereik mensen op het moment wanneer er het meeste interesse getoond wordt. Het moment dat iemand daadwerkelijk naar je aanbieding kijkt. We hebben een chat widget die je op je website kunt plaatsen, waardoor je met mensen kunt praten terwijl de website bekeken wordt of je kunt achteraf een e-mail sturen. Persoonlijker dan dit kan het online haast niet worden.

Test MailPlanner gratis uit

14 dagen gratis proberen. Inclusief 14 daagse training.

Scroll naar top