fbpx

E-mailMarketing

Laat de juiste e-mails aan de juiste mensen zien

Creëer campagnes. Verstuur mailings naar je mailinglijst met precies de informatie waar een persoon behoefte aan heeft met het juiste aanbod en op het beste tijdstip.

telefoon

Wat voor soort mail is het best om te versturen?

Je zou altijd de mogelijkheid moeten hebben om e-mail campagnes te versturen die van toepassing zijn voor jouw business. Wij geven je daarom zoveel mogelijk controle over alle soorten e-mails.

Mails naar iedereen

Soms wil je een mail naar heel je mailinglijst versturen. Je kunt een eenmalige e-mail campagne versturen naar iedereen op jouw lijst.

Triggered mails

Met trigger e-mails gebaseerd op een aankoop, website bezoek of interactie, kun je op het beste moment een automatische mail laten versturen.

Gerichte mails

Zorg dat je het juiste bericht deelt aan de juiste persoon. Segmenteer (verdeel) je lijst gebaseerd op bijna elke factor die je kan bedenken en stuur de juiste mail.

Autoresponder mails

Maak contact zodra het kan of wanneer aan een bepaalde voorwaarde is voldaan. Verstuur welkomstmails, een serie mails of lever automatisch je lead magnet.

E-mail funnels

Verkoop meer met mails die je kunt verzenden. Zet een e-mail automation op die jouw contacten van geïnteresseerde bezoekers naar betaalde klanten maakt.

Ingeplande mails

Plan e-mails in die verzonden moeten worden op een specifieke dag en tijd. Perfect voor lanceringen, speciale acties, verjaardagen en dat soort zaken.

Verstuur schitterende e-mails met een paar klikken

Je hoeft echt geen totaal niet technisch te zijn om e-mails te kunnen versturen. Met onze drag-and-drop (slepen en neerzetten) e-mail designer kun je zonder enige moeite precies de mails opmaken zoals jij dit zou willen. Dit kan een gewone normale tekst e-mail zijn, maar ook een volledig opgemaakte e-mail.

E-mail templates

Test MailPlanner gratis uit

14 dagen gratis proberen. Inclusief 14 daagse training.

Verstuur een mail met inhoud die een contact graag zou willen zien

Wil je verschillende boodschappen versturen naar verschillende doelgroepen? Door je doelgroep te verdelen of door gebruik te maken van dynamische content kun je op een eenvoudige manier je boodschap verspreiden en hele gerichte mails sturen naar de juiste mensen op je mailinglijst.

split-mails
Persoonlijke e-mails

E-mailmarketing die voor iedere contact persoonlijk overkomt

Personaliseer alle e-mails die je stuurt gebaseerd op de contact informatie die je van een contact in je mailinglijst hebt. Wanneer je een mail stuurt met precies de informatie die een contact zou willen zien, komt het een stuk persoonlijker over. Daarnaast zal er meer interactie op je mails komen.

Ontdek wat werkt en test daarna wat nog beter werkt

De rapport functionaliteit helpt je te ontdekken welke e-mails het beste presteren en welke e-mails wat meer aandacht nodig hebben, zodat de prestaties verbeteren. Je kunt e-mails splittesten, waardoor je erachter komt wat voor type mail of onderwerp zorgt voor meer geopende mails, kliks en aankopen.

Email splittesten

Meer dan 30 e-mail templates klaargezet voor jou

Je kunt los van dat je heel persoonlijk tekst kunt mailen, bij ons ook uit meer dan 30 professionele e-mail templates kiezen. Het enige wat je dan hoeft te doen is de woorden en afbeeldingen te vervangen, zodat het bij jouw business past.

Nieuwsbrief templates / layouts

Test MailPlanner gratis uit

14 dagen gratis proberen. Inclusief 14 daagse training.

Scroll naar top